Jste zde:   Domovská stránkaCENÍK SLUŽEBBalíček 1 - Připravuji provozovnu

Balíček 1 - Připravuji provozovnu

Balíček 1 - Připravuji provozovnu

Tato první skupina konzultací je poptávána nejvíce. Jedná se o poptávky klientů, kteří připravují nový projekt, a to ať už se jedná o restauraci, hotel nebo kavárnu. Mnohdy naše spolupráce začíná již ve fázi projektu, aby se předešlo případné nekompetenci projektanta.

Příprava konceptu

Umístění baru a pípy, vyhrazení prostorů pro lednice, zázemí, sklady a další prvky na baru či v kuchyni, musí být perfektně naplánované tak, aby vše vyhovovalo připravovanému konceptu. Často se setkáváme s tím, že základní chyba vznikne již v tomto bodě a výsledkem je nesmyslné pobíhání číšníků a kuchařů po provozovně, což v důsledku může vést k nespokojenosti zákazníka a tím pádem také k neúspěchu celého podniku.

Připravovaný koncept je vhodné probrat, zhodnotit a porovnat s případnou konkurencí v okolí. Bohužel toto zhodnocení konkurenčních podniků v okolí bývá často podceňováno, ačkoliv jde o velmi důležitou až zásadní věc. Mnoho dobrých konceptů neuspěje především z důvodu špatně zvoleného místa. Každý koncept zkrátka není vhodný do každé lokality.

Výběr lokality

Výběr lokality ruku v ruce s dobře zvoleným konceptem je tím nejzásadnějším předpokladem pro úspěch či neúspěch vašeho podnikání. Po zhodnocení všech výše zmíněných bodů a přesvědčení, že směr cesty, kterou se vydáváte, je správný, přichází na řadu příjemnější část, kterou je příprava provozovny.

Konzultace podnikatelského záměru

Vzhledem k našim dlouholetým zkušenostem jsme schopni vám pomoci ihned v samém počátku vašeho podnikatelského záměru. Ať už půjde jen o konzultace připravovaného menu nebo jeho samotnou tvorbu včetně kalkulací, fotografií a postupů přípravy, se vším vám můžeme pomoci. Poradíme vám také s výběrem dodavatelů, nastavením standardů servisu a komunikace s hostem od A do Z nebo také s výběrem zaměstnanců. Když už máte za sebou mnoho práce a konečně hotovou koncepci podniku a pak na místo profesionálních číšníků najmete „nosítka“, která k práci přistupují jen jako k přenášení předmětů, veškerá vaše snaha může být marná. Díky dobrému výběru a školení personálu, docílíme celistvému a především úspěšného konceptu a poskytovaných služeb.

 

 


Poptávka - Balíček 1

Jméno a příjmení*
Nevyplnili jste vaše jméno a příjmení

Telefon / Mobil*
Nezadali jste Vás telefon. Prosím vyplňte toto pole. Použijte pouze čísla 0-9.

E-mail*
Zadali jste špatný email. Vyplňte jej správně.

Zaměření
Invalid Input

Zpráva pro AWIS
Invalid Input

Ověření*
Ověření
  jiný obrázekOpsali jste špatně kód z obrázku.

 


Nebo zkuste další naše balíčky služeb

Balíček 2 - Provozovna nefunguje tak, jak by měla

Balíček 3 - Provozovna prosperuje, ale chci více

Balíček 2 - Provozovna nefunguje tak, jak by měla Balíček 3 - Provozovna prosperuje, ale chci z toho dostat maximum
restaurace.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně