Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYKrém z čerstvého špenátu se sázeným křepelčím vejcem a bylinkovým toastem
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Krém z čerstvého špenátu se sázeným křepelčím vejcem a bylinkovým toastem

Orestovat očištěný špenát, přidat prolisovaný česnek, sůl, pepř, vývar a smetanu a vše promixovat. Rozkrojený plátek toastového chleba rozpůlit úhlopříčně napůl a nasucho opéct, dále potřít bylinkovým máslem.

 

 

 

 

 

Ingredience

  • Špenát 130 g
  • Smetana 0,06 l
  • Křepelčí vejce 1 ks
  • Česnek 5 g
  • Toast 1 ks
  • Vývar 0,3 l
  • Bylinkové máslo 30 g
  • Sůl a pepř

 

Krém z čerstvého špenátu se sázeným křepelčím vejcem a bylinkovým toastem

RENÉHO RECEPTY

mobilni-cisnik.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně