Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYZapečená bageta s rajčaty, bazalkou a Parmezánem
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Opéct 1⁄2 bagetky, rajčata krájená na malé kostky, osolit, opepřit a lehce orestovat na pánvi s olivovým olejem. Orestovanou směs rajčat nandat na rozpečenou bagetku a přidat plátky parmezánu. Bagetu a talíř pokapat olivovým olejem a Balzamicem.

 

 

 

 

 

Ingredience

  • Ingredience
  • Rajčata 120 g
  • Bageta 1/2
  • Bazalka 5 g
  • Olivový olej 6 cl
  • Balzamico 3 cl
  • Sůl
  • Pepř

 

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

RENÉHO RECEPTY

obchodni-sit.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně