Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYKedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a pokrájená cherry rajčátka. Celé pokapat olivovým olejem a Balzamicem. Pravděpodobně bude objednáno s bylinkovou bagetou.

 

 

 

 

 

Ingredience

  • Kedlubna 200 g
  • Olivový olej 5 cl
  • Rajčátka 70 g
  • Balzamico 5 cl
  • Petržel 5 g

 

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

RENÉHO RECEPTY

mobilni-cisnik.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně