Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYV sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a očesnekovat. Vše důkladně vmasírovat do čtverečků. Nakořeněné porce dáme do nádoby se sádlem tak, aby byla porce bůčku minimálně z poloviny potopená. Do trouby na 150 °C a péct cca 3 hodiny, pokud není bůček v sádle úplně potopen, tak průběžné otáčet! Špenát orestovat s cibulí a česnekem, osolit, opepřit a na závěr zjemnit smetanou. Knedlíky servírujeme v podobě malých kuliček posypaných Anglickou cibulkou.

 

Ingredience

  • Vepřový bok 250 g
  • Česnek 15 g
  • Mouka 70 g
  • Špenát 200 g
  • Smetana 8 cl
  • Bramborový knedlík 200 g
  • Sádlo 125 g
  • Cibule 100g
  • Sůl

 

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

RENÉHO RECEPTY

mobilni-cisnik.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně