Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACE

Publikujeme aktuality a články o gastronomii

Pravidelně vám přinášíme novinky a odborné publikace z oblasti gastronomie a moderních gastronomických technologií.

 

Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Krém z čerstvého špenátu se sázeným křepelčím vejcem a bylinkovým toastem

Orestovat očištěný špenát, přidat prolisovaný česnek, sůl, pepř, vývar a smetanu a vše promixovat. Rozkrojený plátek toastového chleba rozpůlit úhlopříčně napůl a nasucho opéct, dále potřít bylinkovým máslem.

Číst dál...
 

Strana 5 z 5

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

RENÉHO RECEPTY

recepce.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně