Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACE

Publikujeme aktuality a články o gastronomii

Pravidelně vám přinášíme novinky a odborné publikace z oblasti gastronomie a moderních gastronomických technologií.

 

Vytvořeno 10. březen 2014 Kategorie: Publikace

Pokladní systémy ušetří čas i penízeJe to už více než dvacet let, kdy "na place" pobíhal číšník mezi hosty a kuchyní s objednávkou napsanou v papírovém bločku, a kdy papír s tužkou byly jedinými nástroji k uzavření hostova účtu a kontrole nákladů v podniku. Dnes je téměř běžné, že restaurace, bary, hotely a kluby řídí provoz s pomocí moderních pokladních systémů. Většinou se jedná o komplexní systém vhodný pro jakýkoli typ gastronomického provozu.

Číst dál...
 
Vytvořeno 11. únor 2014 Kategorie: Publikace

Problémy se zaměstnanci v gastronomii

Pokud máte restauraci, hotel nebo jiný gastronomický provoz, určitě víte, že nejčastější problémy, které řešíte, se odvíjí od vašich zaměstnanců. Těchto problémů může být mnoho. Nechodí včas, nevykonávají práci svědomitě a profesionálně, špatně nebo vůbec nekomunikují s hosty, pijí alkohol a v tom nejhorším případě vám dokonce kradou. Všechny tyto problémy ale mají svá řešení, jen je třeba vědět, jak na ně. Některé problémy lze řešit svépomocí, některé speciálním gastronomickým poradcem a některé zase moderními technologiemi. Prozradíme vám velmi užitečné rady, jak tyto problémy efektivně eliminovat.

Číst dál...
 
Vytvořeno 27. leden 2014 Kategorie: Publikace

GastroZoom.cz

Představujeme Vám nový portál Gastrozoom.cz - moderní portál o problémech, kterými trpí většina profesionálů, pohybujících se v gastroprostředí. Ale co je cennější, představujeme Vám současně osvědčená a vyzkoušená řešení, získaná zkušenostmi a praxí. Na stránkách portálu Gastrozoom.cz najdete originální nápady (např. zaměstnanecký Black list a White list), řadu užitečných odkazů, nabídku gastrozařízení, bazar použitého gastronomického vybavení, personální rubriku – zaměstnanecký Black list a White list, nabídku dodavatelů vah a pokladních systémů, vyvinutých speciálně pro gastroprostředí, nabídku i poptávku pracovních příležitostí pro kvalifikované pozice s originálním veřejným hodnocením zaměstnance i zaměstnavatele, databázi gastro podniků a jejich hodnocení jak zákazníky, tak konzultanty a dokonce i vlastními zaměstnanci.

Číst dál...
 
Vytvořeno 13. leden 2014 Kategorie: Publikace

Horeka 112 - Clarion Congress Hotel Olomouc

Když se 13. listopadu 2013 v Olomouckém hotelu Clarion Congress pořádal prestižní kongres o gastronomii HOREKA 112 - Projekt pro podporu profesionálů v pohostinství, nemohl AWIS Global Systems se svými konzultanty chybět. A taky, že nechyběl. Na akci jsme vyslali naše tři konzultanty. Petra Vopátka, který je naším hlavním partnerem a konzultantem pro záležitosti v oblasti poradenství v gastronomii, Viktora Kunsteina a Lubomíra Urbančoka, kteří jsou též našimi konzultanty. Konzultanti z AWIS Global Systems tak zahájili svou přednáškou o Mystery Shoppingu odpolední část, která byla určena restauracím.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Supreme z mladého kuřátka se zeleninovou ratatouille

Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit, osolit, přidat bylinky a víno. Promíchat, stáhnout z ohně, přikrýt pokličkou a nechat dojít. Zelenina musí být křupavá „na skus“. Kuřecí prso s kostí a kůží osolit, opepřit a kůží dolů dát na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje. Zatáhnout maso ze všech stran a dát dopéct do vyhřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pokud použijeme tepelnou jehlu, musí být jehla zapíchnuta k prsní kosti. Pokud bude na jehle 70 - 75 °C, je hotovo – raději méně než více!

Číst dál...
 

Strana 3 z 5

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

RENÉHO RECEPTY

obchodni-sit.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně