Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACE

Publikujeme aktuality a články o gastronomii

Pravidelně vám přinášíme novinky a odborné publikace z oblasti gastronomie a moderních gastronomických technologií.

 

Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Filírovaná vepřová panenka s houbovým ragů a šťouchaným bramborem

Očištěnou panenku osolit, opepřit. Na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje dát panenku a zatáhnout ze všech stran. Dopéct v předehřáté troubě na 180 °C cca 8 minut, aby byla panenka uprostřed růžová. Ragů – na pánvičce s máslem a olivovým olejem orestovat cibulku s houbami, přidat citronovou šťávu, sůl, pepř a společně chvilku podusit. Nakonec přidat bylinky. Vařené brambory pomačkat s cibulí do hněda a omytou jarní cibulkou. Panenku nafilírovat a naaranžovat na šťouchané brambory a ragů. Čistou část talíře ozdobit Balzamicem.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a očesnekovat. Vše důkladně vmasírovat do čtverečků. Nakořeněné porce dáme do nádoby se sádlem tak, aby byla porce bůčku minimálně z poloviny potopená. Do trouby na 150 °C a péct cca 3 hodiny, pokud není bůček v sádle úplně potopen, tak průběžné otáčet! Špenát orestovat s cibulí a česnekem, osolit, opepřit a na závěr zjemnit smetanou. Knedlíky servírujeme v podobě malých kuliček posypaných Anglickou cibulkou.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Restovaná jatýrka s houbami, šalotkou, vinnou redukcí a bylinkovým toastem

Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dát játra, cibulku, houby a vše společně restovat pokud se játra nezatáhnou. Přidat vinnou redukci, dochutit solí a pepřem a vše spolu podusit. Na závěr přidat tymián a servírovat s bylinkovým toastem. Hotový pokrm pak posypat tymiánem na ozdobu.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a pokrájená cherry rajčátka. Celé pokapat olivovým olejem a Balzamicem. Pravděpodobně bude objednáno s bylinkovou bagetou.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Opéct 1⁄2 bagetky, rajčata krájená na malé kostky, osolit, opepřit a lehce orestovat na pánvi s olivovým olejem. Orestovanou směs rajčat nandat na rozpečenou bagetku a přidat plátky parmezánu. Bagetu a talíř pokapat olivovým olejem a Balzamicem.

Číst dál...
 

Strana 4 z 5

<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

RENÉHO RECEPTY

mobilni-cisnik.jpg

Publikujeme

publikace

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně